Vissza Facebook LinkedIn Google+
Virág Szabolcs
a Realsys Network Kft. ügyvezetője

„Nagyon klassz csapat az Aurum Klán. Ügyfeleik vállalkozását a sajátjuknak érzik, munkájukat kimagaslóan precízen intézik. Odafigyelnek minden részletre, számomra ez alapozta meg a hosszú és sikeres együttműködést velük. Az Aurum egyik legrégebbi ügyfelei közé tartozunk és erre nagyon büszkék vagyunk.”

Ridira-Bócsi Rita
a Caussade Semences Hungary Kft. ügyvezetője

„Bő egy évvel ezelőtt csak azt tudtam, találnom kell egy új könyvelő céget, s mint tudjuk véletlenek nincsenek, találkoztam Vetetek. Két év alatt a Caussade-nál sok döntésem egyik legjobbika, hogy az Aurum partnerei közt vagyunk, s Veletek együtt dolgozunk.
Bevezettünk jó kis folyamatokat, megismertük a Novitaxot, a számlázásási rendszerünk, s adminisztrációnk kipofoztuk, excelben is rengeteket fejlődünk, a sok riportot gyártani nem is győzzük. Ha bármi kérdésünk volt, Ti mindíg siettetek a válasszal, nem törtődtetek a munkaidő lejártával. A törvényeket mindíg betartva, számunkra a legjobb megoldásokat hoztátok, nem is vitás, a Caussade eredménye idén lesz várhatóan az eddigi legjobb.”

Csillag Péter
a Starschema Kft. ügyvezetője

„A legjob az Aurumban, hogy a könyvelésen kívül rengeteg adminisztratív és üzleti területen tudnak nekünk segíteni, adnak tanácsot. Növekedő cég lévén gyakran kerülünk szembe új kihívásokkal, pl. új pályázatok, új piacok, növekvő csapat, változó üzleti és szabályozási környezet - ám az újdonságokból származó feladataink megoldásához nagyon hatékony segítséget és sok hasznos tanácsot kapunk az Aurumtól. Ők nem egy könyvelői "fekete lyuk", akik csak elnyelik a számlákat és küldik a sajátjukat hó végén - együtt lélegeznek, fejlődnek, növekednek velünk, részei a csapatunknak, részei a minőségnek, amit mi a saját ügyfeleinknek nyújtunk.”

Geyer Attila
a PrestonPartner Kft. ügyvezetője

„Az Aurum Accounting Kft. munkatársai leveszik a vállunkról a könyvelés terheit. Segítenek kiigazodni a pénzügyi jogszabályok útvesztőiben, érdekeinket képviselve mindig az ideális megoldásra törekszenek. Precíz, pontos munkát végeznek, kérdéseinkre készségesen válaszolnak.
Alig egy-két hónap alatt bebizonyosodott, hogy jól választottunk, amikor az Aurum Accounting Kft-t választottuk.”

Matolcsy Tamás
az OnLiveIT Kft. ügyvezetője

Az eddigi együttműködésünk során a cégfilozófiájuknak megfelelő hozzáállást, magatartást tanúsítottak.
Kérdéseinkkel bármikor fordultunk Hozzájuk, munkatársaik szívesen álltak a rendelkezésünkre, megtalálva az elképzeléseinkhez illeszkedő optimális megoldást.
Mindezt igényesen,  precízen, gyorsan, rugalmasan és nem utolsósorban nagyon kedvesen. Tapasztalataink alapján mondhatom, hogy az Aurum Accounting Kft.  egy abszolút ügyfél centrikus, megbízható szakértő partner, jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik még keresik az Igazit! 

Repka Péter
a Madal Café Kft. ügyvezetője

Eddig több könyvelőcéggel dolgoztunk együtt. Az AURUM-ot megtaláltuk, és itt is maradunk. A legjobb fejek és leglelkiismeretesebb könyvelő cég.

Mihályi Kata
a Fonalland Kft. ügyvezetője

„Az Aurum Groupban egy rendkívül megbízható, alapos, precíz és lelkiismeretes csapatot ismertem meg. Mikrovállalkozásunk ellenére maximális odafigyelésben és törődésben van részünk. Örömmel és megnyugvással tölt el, hogy egy ilyen profi csapat kezében van a cégünk.”

0